پخت شلغم و لبو به سبک جدید

پخت شلغم و لبو به سبک جدید

سپتامبر 20, 2019 0 By edame

پخت سبزی جات به صورت بدون آب یا کم آب، ویتامین ها و مواد مغذی درون اون ها رو تا اندازه زیادی حفظ می کنه.

مواد لازم

چغندر : یه کیلو

آب : نصف پیمانه

شکر : به اندازه دلخواه

روش درست کردن لبو

چغندرها رو شسته و تمیز کرده و به صورت حلقه ای برش بدید. اگه بخواین درسته پخته شن، با چاقو در قسمت های جور واجور هر کدوم از اونا شکاف های عمیق ایجاد کرده بعد اون رو در ظرف مناسبی قرار داده و رویش شکر بپاشید. و آب رو هم اضافه و ظرف رو با درپوش به مدت ۳۰- ۲۵ دقیقه با درجه بیشترین حد ۹۰۰ وات یا ۱۰۰% در دستگاه بذارین.

در این مدت یه بار چغندرها رو زیر و رو کنین.

نکته : بهتره درپوش ظرف رو کمی باز بذارین تا مانع از سر رفتن آب اون شه.

با در نظر گرفتن نوع چغندر ممکنه زمان پخت اون کمی بیشتر شه.

طرز پخت شلغم با ماکروویو

مواد لازم

شلغم : یه کیلو

روش درست کردن شلغم

شلغم ها رو شسته و اون رو درسته در ظرف بذارین و با چاقو شکاف های عمقی در اونا بسازین، احتیاجی هم اینکه کردن آب نیس. ظرف رو با درپوش به مدت ۲۰- ۱۵ دقیقه با درجه بیشترین حد ۱۰۰%یا ۹۰۰ وات در دستگاه گذاشته در این فاصله یه بار شلغم ها رو زیر و روکنید.

می توان به شلغم های پخته در موقع مصرف یه قاشق غذاخوری آب لیمو و یه قاشق غذاخوری روغن زیتون هم اضافه کرد.

نکته : چغندرها بعد از پخت بسیار خوش رنگ می باشن و از آب اون می توان در جفت و جور بعضی از سس ها و خورش ها استفاده کرد

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

بازنشر سیمرغ