به کار گیری گل کلم به جای کلم معمولی یکی از جانشین های خوبیه. شما می تونید غذاهای عالی با این مواد درست کنین. این پاستای ساده با گل کلم ، گوجه فرنگی و پارمسان طعم بسیار خوبی داره. شما می تونید موارد جانشین هم استفاده کنین.

موارد جانشین واسه این غذا به کار گیری گردو ، کشمش و کمی زعفرانه.

  • زمان آماده سازی:۱۰ دقیقه
  • زمان پخت: نیم ساعت
  • واسه ۴ نفر

مواد لازم:

  • یه پیمانه پودر سوخاری
  • شش قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • یه عدد پیاز خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری آنچوی قرار گرفته در روغن
  • یه عدد گل کلم خرد شده
  • پنج حبه سیر خرد شده
  • یه دوم قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • نمک و فلفل مشکی به مقدار لازم
  • یه قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ماکارونی به مقدار لازم
  • گوجه فرنگی خرد شده به مقدار لازم
  • یه چهارم پیمانه جعفری خرد شده
  • یه دوم پیمانه پنیر پارمسان

روش درست کردن:

  1. پودر سوخاری رو در کمی روغن زیتون نفت بدید.
  2. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون رو در ماهیتابه با گرما متوسط گرما بدید. پیاز، سیر و آنچوی رو به روغن اضافه کنین. به مدت ۵ دقیقه بپزید. در حال پخت پیازها، پاستا رو با کمی نمک بجوشونین.
  3. چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون رو در ماهیتابه بریزین و با گرما متوسط گرم کنین. گل کلم رو به اون اضافه کنین و اجازه بدید کمی قهوه ای رنگ شه. به مدت سه الی پنج دقیقه بپزید. بعد فلفل قرمز رو به ظرف اضافه کنین و در آخر روی اون فلفل مشکی و نمک بپاشید.
  4. رب گوجه فرنگی رو تو یه دوم پیمانه آب حل کنین. گرما رو کم کنین. رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی، پیاز، سیر و آنچوی رو به گل کلم اضافه کنین و تفت بدید.
  5. در آخر همه مواد رو با پاستای آبکشی شده ترکیب کنین. اون رو با جعفری، پودر سوخاری و پنیر پارمسان سرو کنین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

روش درست کردن پاستای کلم بروکلی، بادام و لیمو

آشپزی روز روش درست کردن پاستا

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *