Coffee

اگه طرفدار عطر و طعم منحصر به فرد قهوه هستین، بهتره دانه های کامل قهوه رو خریداری و درست قبل از مصرف، اون ها رو آسیاب کنین.

برخلاف تصور خیلی از ما که برزیل یا کلمبیا رو خاستگاه قهوه می دانیم، مناطق استوایی آفریقا، زادگاه اصلی در دنیا هستن؛ طوری که بیشتر از ۲۵ نوع گیاه قهوه در این نواحی به خصوص کشور اتیوپی، کشف شده.

قهوه تا همین ۱۰۰ سال پیش هم جزو عادی ترین نوشیدنی های ما ایرونی ها بوده و در زمان قاجار، میان طبقه های جور واجور اجتماعی طرفداران بسیاری داشته. با این مقدمه، شما رو به دنیای قهوه می بریم تا بیشتر با این نوشیدنی تلخ و دلچسب آشنا شید.

درسته که می می گن هرچه دانه قهوه بزرگ تر باشه، طعم بهتری داره؟

قهوه

بله، کارشناسان پرورش قهوه کلمبیایی باور دارن هرچه اندازه دانه های قهوه بزرگ تر باشه، قهوه عطر و طعم بهتری داره. به خاطر همین پیشنهاد می کنن اگه قراره قهوه کامل بخرین، قهوه های دانه بزرگ رو انتخاب کنین و اگه می خواهید پودر قهوه بخرین، دقت کنین روی بسته بندی اون عبارت «AA» درج شده باشه. این عبارت نشون دهنده به کار گیری قهوه هایی با دانه های بزرگ واسه جفت و جور پودر قهوه س.

بهترین زمان آسیاب کردن دانه های قهوه چه وقتیه؟

درست قبل از مصرف. اگه طرفدار عطر و طعم منحصر به فرد قهوه هستین، بهتره دانه های کامل قهوه رو خریداری و درست قبل از مصرف، اون ها رو آسیاب کنین.

ویژگی یه قهوه مرغوب چیه؟

رنگ تیره و طعم تلخ. اگه قهوه رو آسیاب شده جفت و جور کردین، باید دقت کنین هنگام دم کردن، کمی روغن خوشبو پس بده و عطر و طعمی به طور کاملً تلخ داشته باشه. رنگ قهوه های خالص، قهوه ای تیره و بسیار شفافه اما قهوه هایی که ناخالصی دارن یا از کیفیت مناسبی بهره مند نیستن، طعم خاک یا خاک چوب میدن و رنگشون هم قهوه ای روشن و کدره.

قهوه رو کجا نگهداری کنیم؟

داخل کابینت. خیلی ها دانه یا پودر قهوه رو در یخچال یا فریزر نگهداری می کنن، در حالی که اصلاً احتیاجی به این کار نیس و می توان واسه حفظ عطر و طعم قهوه، اون رو داخل کابینت و دور از نور و گرما گذاشت. ظرف های سرامیکی دردار، بهترین ظروف واسه نگهداری از قهوه در کابینت هستن. اگه مقدار زیادی دانه قهوه دارین، می تونید اون ها رو داخل پلاستیک شفافی بریزین، هوای پلاستیک رو به طور کاملً خارج کنین و پس از بستن درش، اون رو درون نایلون مشکی یا تیره ای بذارین و بعد داخل فریزر بذارین.

کارشناسان پرورش قهوه کلمبیایی باور دارن هرچه اندازه دانه های قهوه بزرگ تر باشه، قهوه عطر و طعم بهتری داره

حواستون باشه که دانه های قهوه رو در بسته بندی هایی به اندازه نیاز یه وعده تون فریز کنین تا هر بار مجبور به یخ زدایی تموم قهوه و باز و بستن در نایلون اون نباشین. یخ زدایی تکراری یا در برابر هوا قرار گرفتن دانه های قهوه می تونه عطر و طعم اون رو به طور کاملً نابود کنه. از اونجا که پودر قهوه شدیدا جاذب رطوبته و به سرعت حالت خمیری به خود می گیرد بهتره اون رو به اندازه نیاز بخرین و از قرار دادن پودر قهوه در یخچال و فریزر دوری کنین.

درسته که نوشیدن متعادل قهوه تلخ در طول روز، شانس دچار شدن به سنگ کیسه صفرا رو کاهش می دهد؟

بله. نوشیدن ۲-۱ فنجون قهوه تلخ در طول روز شانس دچار شدن به بعضی مریضی ها مانند سنگ کیسه صفرا و دیابت نوع ۲ رو کاهش می دهد ولی زیاده روی در نوشیدن قهوه باعث افزایش ضربان قلب و بالا رفتن فشار خون می شه.

چیجوری می توان از رنگ گرفتن دندون ها پس از نوشیدن قهوه جلوگیری کرد؟

با شستن اون ها. شما می تونید واسه پیشگیری از رنگ گرفتن دندون ها در طولانی مدت، بدون این دست اون دست کردن پس از نوشیدن چای، قهوه یا شکلات داغ، دندون هاتون رو با آب و حتی بدون مسواک بشورید.

درسته که اندازه آنتی اکسیدان های موجود در قهوه از میوه ها و سبزی ها بیشتره؟

بله، جالبه بدونین که در میان شکل های جور واجور خوراکی ها، قهوه و خرما بیشترین اندازه آنتی اکسیدان رو دارن و در حجم مساوی با میوه ها و سبزی ها، آنتی اکسیدان های بیشتر و جور واجور تری واسه مواظبت از سلول ها به بدنمون می رسونن.

سلامت ایران

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *